Heartbeat

Heartbeat is de naam voor het jeugdwerk in de Baptisten Gemeente “De Open Poort”.
Ons hart klopt voor God, voor tieners en voor anderen!

“We see a generation rising up to take their place, with selfless faith”

Dat is wat we willen bereiken, het doel waar we voor willen gaan. Een generatie jongeren die opstaat en keuzes wil en durft te maken. We willen een plek bieden waar ze zichzelf kunnen zijn. Een plek waar ze twijfel mogen hebben, waar ze vragen mogen stellen.

Heartbeat 12-20 jaar
Wanneer:
 Iedere zondagavond (met uitzondering van vakanties of andere activiteiten).
Start: 18:30

Lokatie: “De Open Poort”
Iedere zondag ontmoeten we elkaar in het jeugdhonk .  Het maakt niet uit of je lid bent van de gemeente of misschien helemaal nooit in een kerk komt. Iedereen is welkom! We vinden het belangrijk om een gezellige avond met elkaar te hebben waarbij we spelletjes doen en samen praten over God, vriendschappen en andere dingen die jullie bezighouden. tegen 20:00 sluiten we de avond af met drinken en chips.

Heartbeat 20+
Wanneer: 1x per maand op een zaterdagavond
Start: 19:30
Lokatie: thuis bij Ielke & Eshter Geerdsen
Voor jongvolwassenen vanaf 20 jaar is er één keer per mand een avond waarbij de “20plussers” die dat leuk vinden zelf thema’s voorbereiden en bespreken op deze avond. Dit doen we in huiselijke sfeer bij Ielke en Eshter thuis.  Aan het eind van de avond nog even nakletsen met wat lekkers te eten en drinken.  Naast de avonden plannen we ook nog af en toe andere leuke activiteiten om met elkaar in contact te zijn en verbonden te blijven.
Neem gerust eens contact op als je ook eens wilt aanschuiven. Je bent van harte welkom!

Open kelder
Wanneer:
iedere eerste zondag van de maand
Start:
19:00-21:00
Lokatie:
“De Open Poort”
In de kerk is afgelopen jaar hard gewerkt om een leuke plek te creëren voor de jongeren. De kelder is volledig omgebouwd tot een gezellig “jeugdhonk”. Hier worden ook de Heartbeat avonden gehouden. Iedere eerste zondag van de maand is iedereen welkom om binnen te stappen. Gewoon lekker hangen in de zitzakken, darten of samen met een paar anderen een leuk spel doen. Gewoon  samenzijn en een gezellige avond hebben. We vragen 1 euro waarvoor je de hele avond kunt drinken. Uiteraard staat er ook elke avond wat lekkers te eten/knabbelen klaar.

Wil je meer informatie over een van de bovenstaande activiteiten, stuur dan een mailtje naar jeugdwerk@deopenpoort.nl
of spreek iemand van de leiding aan.

Heartbeat: 

Nico Nobbe
Johannes te Velde

20+ 
Larissa Mik en Wilfred Jonker