GemeenteGroeiGroepen

In de Open Poort zijn er verschillende GemeenteGroeiGroepen (GGG). In de GGG komen gemeenteleden en vrienden van de gemeente samen om te groeien in hun geloof. De GGG staan open voor nieuwkomers die het christelijk geloof willen verkennen. Er is ruimte voor het geloofsgesprek waarbij mensen kunnen delen wat ze meemaken en waarbij we licht uit de Bijbel ontvangen op de weg die we gaan.

Gemeentegroeigroepen 2019-2020 groeien in vertrouwen op God

Dit jaar gaan er weer 5 gemeentegroeigroepen van start. Onderaan staat het jaarrooster per groep. Anders dan andere jaren staan er dit seizoen naast 5 studiemomenten ook 3 andere momenten gepland voor een creatieve invulling.  

Voor de Bijbelstudies wordt gebruikt gemaakt van het boek Leren vertrouwen op God aan de hand van de Psalmen. Dit boek zal twee seizoenen gebruikt worden en is op voorraad bij Ankie Aardema en verkrijgbaar via de kringleiders. De kosten zijn 8 euro.

“Het boek Psalmen heeft door de eeuwen heen veel betekend voor mensen. Psalmen worden aangehaald op geboortekaartjes en in overlijdensberichten. Ze reizen met mensen mee door het leven.” Onze gewoonte is om over God te praten, maar de Psalmen leren ons om tot God te spreken. We leren de Psalmen pas echt kennen als we ze leren bidden. Alles wat iemand kan voelen of ervaren in relatie tot God zit in deze gebeden. Maar de rode lijn in de Psalmen die we volgen is vertrouwen op God.

Wees welkom om te delen wat (jo)u bezighoudt in een gemeentegroeigroep en om te groeien aan de hand van Psalmen in vertrouwen op God.

>>>Planning 2019-2020 GemeenteGroeiGroepen<<<