Onze voorganger stelt zich voor

Even voorstellen........

Mijn naam is Timothy Alkema en ik ben gelukkig getrouwd met Elise en samen hebben wij drie dochters.

Sinds 13 september 2015 mag ik in de Open Poort dienen als voorganger. Hiervoor heb ik in de verslavingszorg bij De Hoop in Dordrecht gewerkt en als voorganger in Breda.

Van geboorte ben ik een noorderling (Fries) en ik geniet ervan om nu in Nieuw-Weerdinge te wonen.

Als voorganger wil ik graag met de gemeente optrekken en ondersteunen bij haar roeping tot gemeenschap, eredienst, getuigenis en dienstbetoon.

We willen een open gemeenschap zijn waar mensen zich welkom voelen. Er is bijvoorbeeld op woensdagochtend van 9.30-11.30 uur een inloopochtend in de kerk voor mannen en vrouwen die onder het genot van koffie of thee met elkaar praten.
In de zondagochtenddienst bent u ook van harte welkom. De dienst begint om 9.30 uur, maar daarvoor wordt er vaak al gezongen. U hoeft daarom bij binnenkomst niet te denken dat u te laat bent! Op de derde zondag van de maand hebben we zelfs een gastendienst.
Als gemeente willen we getuigen van Jezus Christus en wat Hij voor ons heeft gedaan. Johannes de doper noemt Jezus het Lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt. God wil ons niet alleen vergeven, maar dat we een relatie met Hem opbouwen. Jezus heeft Zelf gezegd: Het eeuwige leven, dat is dat zij U kennen, de enige ware God, en Hem die U gezonden hebt, Jezus Christus.
Tenslotte willen we als gemeente dienstbaar zijn aan elkaar en in de gemeenschap. Want Gods liefde en het goede nieuws over Jezus Christus is er voor een ieder die het wil ontvangen!

Ik hoop als voorganger in de Open Poort kennis met u te maken. Als er blijde of moeilijke gebeurtenissen zijn die u zou willen delen dan kunt u mij proberen te bereiken via de telefoon in de kerk: 0591- 522782. Anders kunt u mij per e-mail bereiken: Met vriendelijke groet,
Timothy Alkema - voorganger